logo
Vi snakker flere språk: flags

Robert Matyjevic er opprinnelig fra Litauen, men har bodd i Norge siden 2008. Han er utdannet snekker/tømrer og har lang erfaring med bygging av hus/hytter og spesielt fasadetiltak og solskjerming. Han jobber i dag som tungbilsjåfør og er HMS-tillitsvalgt hos SR-Group, i tillegg til jobben som montør i Rogaland Solskjerming AS. Han er kjent for å være svært pliktoppfyllende og nøye med alt arbeid og service han utfører. Han vil være ansvarlig for salg, service, montering og oppfølging av alle produkter og tjenester i Rogaland Solskjerming AS.

Nazariy Galechka er opprinnelig fra Ukraina, men har bodd i Norge siden 2005. Han er utdannet CNC Operatør og har lang erfaring med solskjerming og interiørdesign. Han jobber i dag som CNC Operatør i Promet AS, i tillegg til jobben som montør i Rogaland Solskjerming AS. Han er kjent for å være nøyaktig, effektivt, ansvarbevist og å sette kvalitet og service veldig høyt. Han vil være ansvarlig for salg, service, montering og oppfølging av alle produkter og tjenester i Rogaland Solskjerming AS.

Geir Underbakke er fra Sand i Ryfylke , men har bodd i Sandnes siden 2010. Han er utdannet Master of Management fra Handelshøyskolen BI og jobber som økonomi- og budsjettansvarlig i Statens vegvesen avdeling Rogaland. Han har vært Trygdesjef/NAV leder i Suldal i 6 år, drevet eget reklamebyrå, drevet innen finans og eiendom og i mange styreverv innen ulike næringsområder. Han vil være ansvarlig for markedsføring, fakturering, økonomioppfølging og administrasjon
i Rogaland Solskjerming AS.